onsdag, mars 29, 2006

ett kort

Jäpp, ett kort som jag scrappade igårkväll på scrapträffen. Mammas söta Penny Black-stämpel (tur att hon har dille på såna just nu!) ;) och ett par Quickutzformer, jag är så förtjust i de söta minitagsen!
Bakgrunden, runt om kotten, är egentligen ljusblå, ser tyvärr helt vit ut nu. Så kan det bli när man scannar.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Ja de är verkligen enormt söta de där Penny Blackstämplarna :) Du har gjort ett jättefint kort och jag föreställer mig utan problem en ljusblå bakgrund i stället för en vit. Men visst är det irriterande när scannern väljer sina egna färger...

Anonym sa...

Så gulligt detta kortet blev
Karolina! Penny Black-stämplarna
är ju bara så fina!

Carina sa...

Jättefint kort! Men du - vad använder du för att fylla i stämpeln? Vilken typ av färg alltså...

fridakarolina sa...

Tack för era snälla kommentarer! :)
*
Carina: Jag använder oftast akvarellpennor och fyller i stämpeln, sedan tar jag lite vatten på en pensel och löser upp pennstrecken. Ibland använder jag bara akvarellfärg direkt. På detta kort har jag gjort både och, fyllt i ägget med pennor och målat taggarna och bakgrunden med akvarellfärg. Sådana pennor går att få tag på till hyfsade priser, även på en "vanlig" bokhandel. Annars har ju garanterat Inex i Gtbg allt i den vägen. Själv använder jag konstakvarellfärger, har ju ett litet lager efter åren på folkhögskola... Men det går säkert med billigare vattenfäreger oxå, det viktigaste är en riktigt bra pensel!

Carina sa...

Oki, ska kolla upp detta! Tack! :-)