torsdag, mars 09, 2006

7 kommentarer:

Anonym sa...

Vilket underbart, färgsprakande påskkort!!! Lycka till!

Carina sa...

Snyggt! Är imponerad av din kreativitet - vart får du all inspiration ifrån?

Jag inser att M och du är ganska olika när det gäller pysselförmåga... :-)

fridakarolina sa...

Tack snälla för kommentarerna!
*
Carina: *s*
Nä, M och jag pysslar sällan tillsammans, hehe. Däremot går det ju bra att jag pysslar medan han kollar tv, t.ex. Parallellpysslande kanske vore något, han kan meka medan jag pysslar bredvid.
*
Inspirationen är stark just nu, vet inte varifrån den kommer mer än att jag som vanligt surfar runt bland olika scrapforum och scrapbloggar. Jag har upptäckt att jag får mer saker scrappade om jag har en deadline, alltså till tävlingar och utmaningar.
*
Har oxå märkt att jag är "under utveckling", det händer nya saker med mitt skapande och det är ju väldigt kul! Borde nog skrivit ett inlägg istället för ett så långt svar...

Carina sa...

Ja, det kanske vore en idé - du scrappar i verkstan. Blir en lite oljig touch till dina alster :-) Mattias gör en ringbrynja till lajvet så det händer att vi pysslar sida vid sida. Om inte Hannes kräver någons uppmärksamhet, vill säga.

Inbjudningskortet var till dig också - jag skickade det till familjen Strömberg/Axelsson. Känns viktigt att du vet det...

Anonym sa...

Jättefint, stämplarna blev ju jättebra!! Jag är glad att jag var med o valde ut :-)

Anonym sa...

Hej!
Kul att du hittade till min blogg, för då hittade ju jag till din och fick se ditt fina våriga påskkort!
Jag känner mig också ovanligt pysselsugen just nu, det är nog årstiden. plus att tittar runt mycket mera på nätet och på olika bloggar.
Ha det bra.

fridakarolina sa...

Tog bort bilden här av lite olika anledningar, jag trodde jag skulle delta med den i en tävling men det blev inte så. Kanske dyker den upp igen, i en annan tävling om jag har tur.