tisdag, augusti 29, 2006

skrotsamlare

Mm, nu har I och jag varit på skrotsamlarturné i dagarna två, nåja, två eftermiddagar kan man säga.
Det har gått över all förväntan, människor har varit oerhört tillmötesgående och verkligen velat hjälpa till att hitta material till vår kommande kurs. Vi har gått runt bland olika affärer och företag och efterfrågat sådant som de vanligtvis kastar bort eller som bara ligger och skräpar i något hörn.
Jag är så imponerad att alla verkligen har ansträngt sig och sett efter vad de har i sina gömmor, ingen har nekat att leta reda på material. Jag tror att en del av de vi tillfrågat, har tyckt att det är sådan rolig idé med just smycken av skrot och återbruk, och att de känt sig glada över att kunna bidra med material från just sin bransch.

I och jag har iaf haft jättekul när vi samlat in prylarna och nu återstår egentligen det roligaste av allt, att förvandla skrotet till vackra och användbara smycken!
Jo, vi måste inhandla verktyg oxå och pärlmaterialet förstås, men nu är vi en bra bit på väg med kursen. Vi har hunnit planera upplägget inför den första träffen oxå, det känns skönt att ha lite framförhållning.

Annars kan jag bara tillägga att jag idag fick gosa en liten stund med en jättesöt bäbiskille, som jag inte har träffat på flera månader. Alldeles underbart söt liten kille, den lille R.

3 kommentarer:

Frida sa...

Roligt med hjälpsamma människor! Och visst är lillkillen R söt?!!

Emma sa...

Jag blir så sugen på kursen!!! Men känner att jag vill lite för mycket just nu! Måste ha tid att bara vara oxå! Ni har inte funderat på att ha en smyckesdag??? Ohh vad jag tycker om engagerade cirkelledare!!

fridakarolina sa...

Vet inte om det "hinns med" någon extra smyckesdag, har ju ytterligare en kurs (kortmakeri) att tänka på den här hösten.
Men förresten, jag kanske kunde ta med lite pärlor och jox om vi ändå ska träffas och scrappa någon gång framöver? En pysseldag med lite av varje kanske vore något...