söndag, augusti 27, 2006

glad

Jag är så glad för att jag har gått en cirkelledarutbildning idag, hos Studieförbundet Vuxenskolan (SV). Jag trotsade mitt snörvlande och nysande och pallrade mig iväg imorse, det var det värt!
Det är hos SV som jag ska hålla studiecirklar i smyckestillverkning och kortskapande den här hösten, och idag blev jag verkligen peppad inför de kommande kurserna... Det ska bli så roligt att ha kurs, hoppas att det blir lite deltagare nu bara, så det blir av.
Imorgon ska I och jag ut på skrotsamlartur, ska försöka skrapa ihop så mycket gratismaterial som möjligt till smyckeskursen. Både hon och jag tyckte dagens utbildning var en jättebra kick-off inför vår kurs, I och jag ska nämligen leda smyckeskursen tillsammans. Ska bli sååå kul!!! :)

Nu är jag inspirerad och vill hellre sätta ihop ett litet kursprogram åt deltagarna än att skriva på hemtentan, men det får nog bli lite tentaskrivande iaf, måste bli färdig med eländet någon gång...

5 kommentarer:

Frida sa...

Vad kul det låter, kan man delta på distans? ;)

Carina sa...

Jag håller med Frida - finns det distanskurs? Kul att du har fått förtroendet att hålla studiecirkel!

Steinich sa...

Låter ju väldigt spännande. Nu när man slutar skolan och ser fram emot ett liv i arbetslöshet så kan man ju ha tid med lite hobbies. Kanske skulle anmäla sig...

Ellinor sa...

Krya på dig och lycka till med kursen (den låter ju jätterolig!)

sarachella sa...

Vad roligt för dig! Hoppas att det går bra :-)