tisdag, augusti 01, 2006

det är något som inte stämmer

Klockan är inte ens åtta och jag har varit uppe sedan sju på min lediga dag...hm, visst, jag hade tvättstugetid att passa och viktiga telefonsamtal att ringa, men ändå!
Min sovmorgon blev inte som jag tänkt mig och nu sitter jag här och nonsensbloggar istället. Har inte ens någon lust att försöka somna, tvätten är ändå klar om tio minuter och jag vill inte sova bort halva förmiddagen... Det mest tragiska var att ställena jag skulle ringa inte började sina telefontider förrän efter nio... längtar efter helgen, då är jag ledig och då SKA jag ha sovmorgon, så det så!

För övrigt känns det riktigt lättsamt att jobba den här veckan, har inga heldagar, slutar 15.30 eller 14.00 och dessutom är det bara tre dagar kvar till helgen...skulle inte förvåna mig om det händer något som gör att jag ändå måste jobba till 16.30 alla dagar plus hoppa in i helgen bara för att jag skriver det här...nähä, bort med mina pessimisttankar, ska se om jag kan göra något kul av den här dagen istället.
Började ju faktiskt städa igår, det kan jag fortsätta med ikväll... har ev. två stycken fikastunder på g i dag, en på fm och en på em. Nu tror jag att tvätten kallar...

1 kommentar:

Frida sa...

Städa? Skulle du inte göra något kul??? Fast fika är ju gott och kul förstås, hälsa om det är någon jag känner!