söndag, juli 30, 2006

bloggskandal

Jag har nu nått ännu ett lågvattenmärke i bloggtorkan, det har hunnit gå m-e-r än en vecka mellan senaste inlägget och dagens bloggklotter.
Skyller på värmen, fast det regnade igår.
Skyller på att jag jobbar, fast jag var faktiskt ledig i fredags, gick på Kalmars marknad då.
Skyller på allmän lathet, den tar aldrig semester.

Inte har jag pysslat något heller. Även om jag är ett gäng pärlor rikare (och några kronor fattigare) sedan marknaden i fredags. Det märks att pärlor/pärlsmycken är en trend just nu, eller är det bara jag som äntligen fått upp ögonen för det? Inget annat nytt? Bara jobb och jobb och jobb...näe, förresten, jag var ju på Lasse Winnerbäck i torsdags, det var asbra!

Näe, jag orkar verkligen inte blogga, måste ta och rensa upp lite härhemma ikväll. Med tanke på att jag för tillfället har tre (!!!) dammsugare i min ägo (fast bara en fungerar) så borde det väl vara dags. Fast först ska jag äta lite glass och kanske sova en stund. Godnatt.

6 kommentarer:

Muggeman sa...

Nej men har du köpt pärlor? Det kan jag väl inte tro? ;)

Kul att Winnerbäck var bra. Synd att jag inte gick...

Anonym sa...

ja! ät glass!!! :) alla borde äta mer glass tycker jag

Frida sa...

haha... fick du något städat sen??

Emma sa...

Är heller inte så flitig nu när det är sommar! Är sugen på att komma igång med lite scrapping igen framåt hösten!

fridakarolina sa...

Magnus: Man kan aldrig få för många pärlor eller för många handväskor, å andra sidan kanske inte du lider av just de lasterna... ;)
*
Virvla: Just nu går det åt minst 2-3 runda glasspaket i veckan hemma hos mig, antingen daim eller pecannöt-kola...å andra sidan röker jag inte (nästan alls) längre...;)
*
Frida: Självklart inte. Idag är det nya djärva mål, kanske kommer jag åtminstone öppna själva dammsugarkartongen, den har ju bara stått här sedan i fredags... :)
*
Emma: Menade inte att ge dåligt samvete till andra bloggare, men för mig själv så känns en vecka lite länge, förut har jag haft ca 3-4 dagar som lagom mellanrum mellan inläggen. Kanske får sänka bloggprestationskraven lite... :)

Zarah sa...

Välkommen tillbaka!
Är lite sotis på dig som varit på Winnerbäck - men tycker om dig ändå! ;)