onsdag, juli 05, 2006

sol, bus och bad...

...var det för hela slanten under gårdagen. Jag följde med Fridus till hennes "privata beach" på la Isla bonita; Öland. Alldeles underbart väder där jag hade turen att kunna uppsöka lite skugga(annars blir jag stekt så det luktar vidbränt...) och passade på att leka lite med K:s lille pojk, A.

Han visade mig alla sina pekböcker och leksaker... Här lyckades Fridus syster ta ett kort på oss båda, A var en något ovillig fotomodell... Här en närbild som jag tog, har en förkärlek för sådana bilder... A var lite skeptisk till snälla vovven Vilma, hon var ju så stoooor... Den ultimata sommarbilden, mina likbleka ben och en solhatt som borde suttit på huvudet, lägg märke till A:s hand till vänster i bild, haha.

I övrigt finns föga värt att nämna, jobbade idag, ledig imorgon(hoppas på en tur till stranden även då...), jobbar över helgen, ledig nästa vecka, i stort sett iallafall.

6 kommentarer:

Emma sa...

Vilken härlig dag, coh vilka härligt somriga bilder!

Carina sa...

Jag tänkte precis skriva det Emma redan skrivit... Håller alltså med om att det såg härligt ut! :-)

Steinich sa...

ser ut som en riktigt härlig dag på beachen. Mina ben skulle absolut matcha dina i vithet!

Zarah sa...

Vilka härliga bilder - det ser jättemysigt ut! :D

Anonym sa...

han är så söt! jag har köpt värsta Adidas-träningsoveralls-setet till honom, han kommer bli coolaste killen i stan. Drar bara mamma o pappa på honom några guldkedjor också så kan han leka pimp! hehe

Frida sa...

Klart, det kan ju inte bli annat än trevligt och härligt på "min privata" beach ;) Tack fölr trevligt sällskap!