söndag, juli 16, 2006

hemma igen

Mm, nu är jag back in town, efter tre underbara dagar på västkusten. Resan inleddes med en shoppingdag på egen hand i Borås, där inhandlades en uppsättning pärlor på Bead Place samt ett par omonterade stämplar hos Forma Hantverk. Är numer lycklig ägare till en Zarischkas söta blomsterstämplar, är mycket nöjd med det faktumet!

Mina väskor på stationen i Borås...tog bilden medan jag väntade på bussen som skulle ta mig till Kinna på torsdagkvällen. Framme i Kinna möttes jag av J och när jag kom fram så vi satt i över en timme på stationen och bara pratade och pratade, det var så härligt att ses igen att vi inte kunde sluta "bubbla"! Kvällen var för övrigt lugn, jag var rätt mör efter resan och en heldag på stan, J & C hade jobbat sin sista dagar inför semestern så vi tillbringade kvällen hemma hos dem. Fredagen bjöd på lite lätt-shopping i Kinna, på em åkte J & jag till Hyltenäs kulle, även känt som Seatons kulle, en sorts utsiktsplats med historiska anor. Här kan den som vill läsa mer om platsen. En bild på J & mig när vi sitter på Seatons kulle, har lekt lite med den i ett fotoprogram... Ännu en bild från Seatons kulle, utsikten var mäktig där! Lördagen inleddes med lite sovmorgon och sedan en tur till Mos strand, vi solade och badade och hade det slappt och skönt mest hela dagen. På em åkte vi hem, piffade till oss och sedan var det Varberg by night som gällde. Det var en stor raggarträff i Varberg den här helgen och det var verkligen smockfullt med folk på stan! Efter lite öldrickande på klipporna så gick vi till ett trevligt uteställe som heter Societen där vi fortsatte festa och dansa.

Här hade jag tänkt publicera två bilder av två toppsnäckor på väg ut men något verkar sätta käppar i hjulet hos min lilla blogg, ska se om jag kan blidka den senare ikväll, orkar inte nu.

Och sedan var det plötsligt söndag och dax att bege sig hemåt, har åkt bil hem med J & C. Tack så mycket för er gästfrihet, J & C, och att jag fick åka med er ända hem till dörren! Det har varit underbara dagar med många fina sommarminnen att spara på. :)

3 kommentarer:

Zarah sa...

Vilka fina bilder - och vad kul att du köpt en av "mina" stämplar! Vad stolt jag blir!! :D

Anton hälsar och tackar för komplimangen åsså. ;)

Carina sa...

Vilken härlig minisemester du verkar ha haft. Måste säga att du har haft tur med vädret... :-)

Anonym sa...

Kinna. Där kommer ju jag ifrån!!! Det låter som om du haft en skön minisemester!