tisdag, september 26, 2006

gaahhh...bloggtorkan har kommit tillbaka!

Ja, jag har inte bloggat på över en vecka, det är närapå skandal att kalla det här en blogg. Ni kan ju aldrig gissa hur jag mår... Jag är förkyld, igen! Bara tredje gången på mindre än en månad, jag som mådde bra och skulle gå och träna, hade faktiskt planerat in ett pass idag. Men nähä, istället kom snuvan och halsont tillbaka i morse och jag kände inte ett dugg för att träna ikväll med min rinniga nos.

Annars har jag haft en trevlig helg, hade matgäster här i lördags, K & M med lille A, I & H och S & T, det var kul att träffas och mysa lite hemma. Det lär väl vara det mest sociala jag gör på ett tag med tanke på att jag ska jobba tre helger på raken från och med nu.

Jo, måste ju berätta att I och jag hade premiär på vår smyckeskurs igårkväll! Det var jätteroligt att få träffa deltagarna och att komma igång med kursen. Det har nästan känts lite overkligt innan men det gick jättebra och jag längtar redan till nästa måndag!

Imorgon är det föreläsning som gäller, håll tummarna för att jag är piggare då. Nu ska jag sova, godnatt mina små bloggläsare, kram!

3 kommentarer:

Frida sa...

Kul att kusen har kommit igång och att det kändes bra, grattis!!!
Krya på dig... igen ;)

Emma sa...

Stackare! Hoppas förkylningen ger sig snabbt och har vett att hålla sig borta efter det! Kul att det gick så bra på smyckeskursen!

Carina sa...

Bloggtorka verkar vara något som går... ;-)