lördag, oktober 07, 2006

vadå blogg?

Hm, funderar på om bloggen är värd att kallas blogg när det passerar veckor mellan inläggen... Just nu är det rätt så fullt upp för mig och bloggen är väl inte det mest högprioriterade området i livet. Livet är lite gott och blandat just nu, mycket som är gott och en del saker som jag bara måste ta mig igenom just nu, inte minst sådant som har med skolan att göra. *suckar tungt*

Idag har jag jobbat och ska göra det imorgon oxå, fast bara halva dagen imorgon, känns otroligt lyxigt. Andra halvan dagen ska tillbringas framför datorn, skrivandes på ett pain-in-the-ass-paper som måste bli klart nuuuuu! Sedan kommer livet vara mer gott och mindre blandat...;)

Nu kom jag på att min kära lillebror fyller år idag och det kanske vore på plats med ett litet grattis. Har även en numera stor men fortfarande gullig brorson som oxå fyller just idag. Så nu är det bara att slänga sig på telefonen istället för att blogga här.
Ha det bra ni som fortfarande tittar in här, vågar inte lova att uppdateringarna kommer att ske oftare men jag vill fortfarande blogga. Tror jag.

5 kommentarer:

sarachella sa...

Ibland har man fullt upp helt enkelt! Vet precis hur det känns att ha ett arbete som ska vara klart igår typ... men det fixar sig säkert ;-) Lycka till!

Anonym sa...

Livet är sånt ibland. Vi saknar dig - men ger inte upp hoppet! :D

Carina sa...

Jag vill inte att du slutar blogga...

Frida sa...

Jag vill inte heller att du ska sluta...

fridakarolina sa...

Åh, ni är så söta!
*
Det är klart att jag inte slutar blogga bara sådär, det känns bara som om jag inte hinner blogga lika ofta som jag skulle vilja och att bloggens blotta existens (inte läsarna!) nästan ger mig lite dåligt samvete då... det ska ju vara kul att blogga, inte kännas som ytterligare ett krav i mängden.