tisdag, september 12, 2006

dunderförkyld

Avslutade en penicillinkur i måndags och redan en vecka senare utbryter nästa förkylning...*suckar tungt* Jag har inte tid med sånt här, borde sitta på föreläsning i skolan men klarar inte det med feber i kroppen. Klarar däremot att blogga, som ni ser. ;-)
Det gick bra att jobba i helgen, har gått bredvid på ett nytt ställe i söndags, kommer att få jobba en del helger där framöver.

Igår åkte jag (trots förkylning som var i startgroparna) med till kolonin. Tyvärr hade jag inte kameran med mig, annars kunde ni fått se bilder på höstkrokus(även kallad "den nakna jungfrun", fråga mig inte varför, tror "tidlösa" var ett annat namn oxå) och andra blommor. Det är fortfarande väldigt vackert därute även om jag igår mest låg och sov inne i stugan, förkylningen tog ut sin rätt framåt eftermiddagen. Idag har mamma varit världens sötaste och handlat hem halstabletter, godis och en veckotidning åt mig. Jag är mycket tacksam för detta, det förgyllde dagen litegrann. Ska snart se om jag ska ta lite "varma koppen" och en macka, hörs en annan dag.

4 kommentarer:

Muggeman sa...

Hmm,. får hoppas att du kryar på dig också då, många som är förkylda nu.

Muggeman sa...

Hmm,. får hoppas att du kryar på dig också då, många som är förkylda nu.

Frida sa...

Så skönt att bli lite ompysslad! Krya på dig!!!

Ellinor sa...

Krya på dig!