torsdag, december 04, 2008

uppdatering

Ojdå. Det har gått ett par månader sedan sist. Det har hänt en del men samtidigt är mycket sig likt också.
Jag jobbar fortfarande ganska mycket. Jag är ofta ganska stressad och trött men försöker att hitta andra sätt att koppla av på, har t.ex. gått en del på yoga i höst och även gått en kurs i oljemålning. Tänkte fortsätta med det nu till våren också. Idag är jag superförkyld men inte sjukare än att jag orkar inte blogga lite. Det är ju bara sådär tre månader sen sist så det kan jag väl få kosta på mig idag. ;-)
Här kommer en uppdatering för de senaste månaderna:



Augusti
Bloggade senast v. 33, 13:e augusti. Just den veckan var min sista semestervecka, åkte bl.a. med goda vänner till Copenhagen och shoppade loss en dag, sedan var det lite andra småutflykter och ganska mycket slö tid hemma som gällde. Resten av augusti, v.34-35 var vanliga jobbveckor, var visserligen på ett studiebesök till Köpenhamn en dag. Lite kul att jag åkte dit två gånger i augusti när jag inte varit där på åratal. :-)



September
V.36 Mera jobb. M började med nytt jobb första veckan i september. Vi hann gå på bio på helgen med J, det blev Wall-E på biografen i Nybban.
V.37 Jobbade på. På lördagen var det mysig kräftskiva hos K & M på Kantavägen, O-fors.
V.38 Jobbade tre vanliga dagar, därefter var det två ovanliga dagar på ledarskapsutbildning som jag går genom jobbet. Vi var på Fredensborgs herrgård torsdag-fredag och fick lära känna oss själva under ledning av "gurun" Lars Rokkjaer. Galet men roligt och lärorikt. Väl hemkommen har jag för mig att M och jag inledde ett trädgårdsprojekt men jag minns inte riktigt...
V.39 Jobb.



Oktober
V.40 Jobb. Var på studiebesök och kollade in en rehab-trädgård i Växjö. Tänk om vi kunde bygga upp något liknande på mitt jobb...
V.41 Jobb. Tragik när jag var med och avlivade mammas (egentligen min och min lillebrors) katt hos veterinären. En riktig skitdag. Till helgen hade vi ändå höstfest med knytis och mys i Svalehult.
V.42 Jobb. Förkyld. Fest hos M & J i Kalmar på lördagen. Dop av lilla A i Hälleberga kyrka på söndagen.
V.43 Jobb. Var i Mönsterås en dag med grupparbete inför nästa träff med ledarprogrammet.



November
V.44 Jobb. Grymt svår vecka med pappas cancerbesked. Hjälpte mamma att flytta till Kalmar under helgen.
V.45 Jobb tre dagar. Ledarskapsprogram två dagar, nu i Söderåkra, på Stufvenäs. Bra, men inte lika bra som förra gången. Tror att vi var på Kantavägen igen och käkade thaimat på lördagkvällen, men jag kanske blandar ihop veckorna nu. Firade Fars dag på söndagen i E-boda, nästan alla var med.
V.46 Skitjobbig start på veckan, pappa blev inlagd. Försökte jobba på som vanligt de andra dagarna. Mammas födelsedag på lördagen, firades i nya lägenheten. Efter kalaset gick M & jag på bio, vampyrfilmen: "Låt den rätte komma in". Vi träffade en av Magnus kusiner vid bion, han trodde att det var en romantisk film vi skulle se. Efteråt gick M & jag ut och käkade kinamat, mums!
V.47 Jobb. Åkte till Malmö med tjejgänget (både nya och gamla ansikten, några godingar saknades men det blir ju fler gånger), hade en underbar helg med mina vänner och både shoppade, dansade och åt god mat och skrattade och trivdes. En tur till Tivolis julmarknad i Köpenhamn hanns också med...
V.48 Jobb. Var något sliten efter helgen, hade otroligt svårt att komma upp på morgnarna den här veckan. Positivt att pappa äntligen börjat piggna till litegrann efter operationen. Lugn helg, var i Kalmar hos mamma på lördagen, julskyltning i Nybro på söndagen.



December
V. 49 Jobb. Har haft en lyckad pysselkväll hos Studieförbundet Vuxenskolan i Nybro, visade hur man kan använda filtnål och torrtova julfigurer med ull. Hade jättetrevligt igårkväll. Idag är jag förkyld som sagt men mår rätt ok nu ändå. Pappa ska få komma hem nu till helgen, jag får vänta tills jag är friskare innan jag hälsar på honom. På söndag är det andra advent redan. Jag har inte julpyntat än men får se om jag hinner göra det i helgen.

1 kommentar:

Anonym sa...

Välkommen tillbaka!:)

Kram,
mamma