söndag, december 28, 2008

julfirandet avklarat

Mm, det blev en fin jul i år också. Den 23:e dec, lilljulafton, spenderades hemma hos oss i Svalehult. Det var väldigt mysigt och julstämningen kändes på topp. Gott också med en försmak av julens goda, vilket utvecklades till något av en orgie i mat de andra juldagarna...

Självaste julafton började hemma, fortsatte hos mamma vid lunchtid och avslutades i Persmåla på kvällen. För första gången på flera år fick jag den stora äran att vara tomte, hehe!

Juldagen firades hos pappa med familj i Emmaboda, trots en del deppiga tankar på om det var sista julen eller ej, så blev det en fin juldag tillsammans. Tomten hittade dit också, fast inte i min skepnad denna gång...Idag är det en seg dag, jag blev superförkyld igårkväll, feberfrossa och halsont så det räckte och blev över. Är inte lika febrig idag men har ont i kroppen och känner mig allmänt uschlig. Synd eftersom vi planerat att träffa goda vänner hemma hos oss idag, tyvärr fick vi ställa in planerna på detta. Hoppas att vi kan få till en träff en annan dag istället, hade verkligen sett fram emot att träffa ett par långväga kompisar med ny liten familjemedlem.

1 kommentar:

Anonym sa...

Låter som ett härligt julfirande! =)

hoppas du blir av med julförkyldningen snart!

hoppas allt är väl med dig och magnus annars,
och ta väl hand om dig!

Kram

//Din brorson Alexander

(p.s. jag har åxå blogg om du är intresserad - http://www.anletsdrag.blogg.se )