söndag, december 14, 2008

kryss i taket

Eller är det två torsdagar i samma vecka? Eller är det bara jag som börjat blogga igen?
Jag har iallfall börjat baka igen, har bakat saffransmuffins i torsdags och lussebullar idag. Ja, det blev bullar istället för katter. Jag bakade ut lussedegen som vanliga bullar med fyllning av smör och vit choklad, mums!

Skulle ha varit ute och käkat med M:s jobb i lördags men M blev förkyld (ni kanske redan har läst det på hans blogg), det blev en lugn hemmahelg istället. Var i Nybban en sväng i lördags och köpte några återstående julklappar, har typ två eller tre klappar kvar nu, beror på hur man räknar. Mamma gjorde mig sällskap på julklappsshoppingen, det var mysigt, vi ses ju inte så ofta nu när hon blivit Kalmar-bo.

Två filmer har jag/vi hunnit kolla på i helgen, jag kan rekommendera att hyra film på bibblan, de är både billigare och man får behålla filmerna fler dagar. Sedan kanske de inte har precis de allra senaste topplistefilmerna men ändå. Jag hyrde "Margot at the wedding", en lite väl pratig film men sevärd om man gillar filmer som påminner om t.ex. "Happiness". Hyrde även "Pans labyrint", en mycket sevärd film, både hemsk och sorglig och gripande på samma gång. Rekommenderas starkt för de som gillar mörka sagor.
Imorgon är det dags för sista jobbveckan innan min julledighet, det ska bli så skönt med en ledig vecka! Kram på er bloggläsare!

1 kommentar:

Ellinor sa...

Så skoj att du är i gång med bloggandet igen! *kram*