måndag, januari 30, 2006

dessa gjorde mig glad...

...idag, när jag kom hem från skolan. Då låg dessa söta crystal brads och lite annat smått och gott i ett litet vadderat kuvert på hallmattan.

Gissa om jag behövde lite ögongodis efter en allt annat än kul dag på Vxu. Föreläsningen var okej, grupparbetet var botten, men bradsen var toppen! Jag köpte mina brads från Pysselpunkten.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Åh jag vill också kunna! Jag tänkte kanske gå en kurs hos typ www.papprika.nu till våren. Eller så nöjer jag mig med att kämpa mig igenom mitt fotoalbum som det är. Det känns lite roligt att hitta på saker själv utan att bli så "färgad" av vad andra gör :)

Zarah sa...

Ja - de är sååå söta de där - jag har också handlat såna av Lina. :)

sarachella sa...

Vad fina! Jag skulle nog också gilla sånt där pyssel du gör,älskar glitter, hjärtan och pluttinutt.... På Netto kunde man köpa ett set för att göra egna kort till Valentindagen, jättesött!

Zarah sa...

*haha* Ja - det där kliet känner jag till! Får jag gissa att det var så dessa kom att dimpa ner i din brevlåda...? ;)

Zarah sa...

TACK för gratulationen!! :)

fridakarolina sa...

Sarah:
Det är klart att du också ska börja pyssla, det ÄR en jättekul hobby! Det finns massor av trevliga pyssel/scrap-sidor att inspireras av på nätet och alldeles för många roliga nätbutiker med pysselmaterial! ;)
*
Vi är ju en liten grupp som brukar träffas och pyssla på SV i Nybro, du får gärna komma dit och få lite mer inspiration om du vill.