lördag, januari 21, 2006

bloggtoppen...

Huvaligen, nu har jag länkat mig mot bloggtoppen under ett tillfälligt anfall av blogghybris...det tar visst minst två dygn innan jag är registrerad dock, OM jag blir godkänd. Det borde jag väl bli, eller...? Nåja, snart har jag inte tid att sitta här längre, ska följa med M & J hem ikväll, måste packa en liten sova-över-väska. M lät lite stressad över att städa hos sig inför J:s släktkalas imorgon. Tårta ska fixas oxå. Kalas och kalas förresten, det har de ju redan varit på här idag, med hennes små kompisar. De är säkert jättemätta när de ska hämta mig, typiskt, jag som alltid är hungrig. ;)

3 kommentarer:

Anonym sa...

Klart du kommer bli godkänd!! :-) jag har varit med och tagit bort mig igen, jag blev så stressad av att försöka värva läsare hela tiden. Men roligt är det!

Vi på Kantarellen sa...

Jag har tagit bort allt sånt. Bloggtoppar och räknare.... de grejorna höll på att stressa ihjäl mig.

fridakarolina sa...

Tänkte mest att det kunde vara ett bra sätt att få fler att upptäcka min blogg, är fortfarande rätt exalterad över att ha skaffat en!

Känner jag mig stressad av det så kan jag ju alltid plocka bort det igen. Min blogg är ju tänkt att vara nöje och avkoppling för mig, plus att lära mig mer om html, mitt nya intresse, hehe...

:D