onsdag, december 29, 2010

julbilder 2010

Tänkte bjuda på lite bilder från julen, mest blir det väl på August, det var härligt att vara med och fira hans första jul även om han förstås inte riktigt förstår det här med jul och tomte och sånt ännu... hursomhelst blev det ett helt gäng med fina och bra julklappar till August, både han och vi är hur nöjda och glada som helst.

Julafton firade vi på två ställen, på dagen var vi hos min stora lillebror och hans sambo i Emmaboda och på kvällen åkte vi till Persmåla och firade med Magnus familj. På juldagen var det som alltid släktkalas med M:s alla mostrar, morbror, mormor och kusiner. Annandagen blev en ganska lugn hemmadag, måndagen städade och bakade jag en del hemma, förberedde inför tisdagens mellandagsmys hos oss. Flera kompisar och deras småttingar besökte oss igår och vi käkade ris a la malta, saffransbullar, kakor och knäck.

Idag är det onsdag och planen är att träffa kompisar ikväll också, gäller att passa på nu när folk är hemma och hälsar på kring jul. Snart är det också nyårsfirande på gång, vi är bortbjudna och det ska bli mysigt att träffas och laga nyårsmaten tillsammans. Efter nyårshelgen börjar allvaret och första jobbdagen på tio månader ska avklaras, det lär bli spännande att se om jag kommer ihåg något överhuvudtaget när det gäller dataprogram och annat på jobbet...

1 kommentar:

Anonym sa...

det var fina bilder på din familj.
kramar på er allihop, + en särskild till julia- från hennes mormor