måndag, april 03, 2006

pärlor i långa rader

Mitt nya intresse...pärlor och smyckestillverkning! Nåja, jag har inte kommit igång ännu men jag är anmäld till två stycken kurser i smyckestillverkning denna våren. Den första i april, ska tillbringa ett veckoslut med att göra smycken av återvunnet material. Läs: sånt som andra slängt eller skänkt bort... Det ska bli väldigt spännande! Har lite funderingar att blanda i läckra pärlor bland "skräpet", det kan bli en cool kontrast tror jag!

Utöver det ska jag delta på en cirkelledarutbildning "Smycken av pärlor och band", en endagskurs i maj. Ser verkligen fram emot den också, då ska väl min pärl-längtan bli tillfredsställd!

Bilderna ovan har jag lånat här.

6 kommentarer:

Zarah sa...

Åh - det verkar så roligt... Men en dyr hobby i taget, fräser min plånbok, och så får jag foga mig... ;) Sara C hälsar, förresten! :)

Anonym sa...

Snart får vi frossa i häftiga
smycken på den här sidan, alltså!
Lycka till!

fridakarolina sa...

Mm, jag förstår vad du menar med dyr hobby...;)
*
Hälsa tillbaka från mig till Sara C, det vore roligt att träffa er båda någon gång! :)

Zarah sa...

Tack för komplimangen! Jag ska absolut säga till Sara att hon får ta med sig mig och åka till Nybro och fika med dig - det skulle hon säkert gärna göra! :)

CS= cardstock. :)

fridakarolina sa...

Zarischka! Det är ju en toppenidé! Prata med Sara så ska vi nog hitta en tid som passar, jag är ju hemma de flesta av veckans dagar...

Carina sa...

Fina pärlor, ser fram emot hur du kommer kombinera dem med kort etc.

Vad var det du ville fråga, förresten? Är lite nyfiken... :-)