onsdag, april 19, 2006

lite nyskapat

Jepp, nu har jag fått tillbaka lite skaparlust men det sammanfaller som alltid med att jag har mycket att göra i skolan. Ikväll har jag hursomhelst gjort två stycken exemplar av kortet med barnvagnen, det har nämligen fötts två små gossebarn i bekantskapskretsen. Nu ska jag äntligen få iväg hälsningar till de båda familjerna. Kortet är 15x15 cm (det ser så litet ut här...) och stämpeln är en Tildastämpel från Panduro. En rejäl och härligt lättstämplad stämpel. Där fick jag mycket stämpel för pengarna, brukar satsa mest på omonterade stämplar annars.

Den övre bilden föreställer mitt första ATC! (lånar texten från Scrappiz: Artist Trading Cards. Stämplade eller scrappade kort i storleken 8,9 * 6,4 cm. Ursprungsidén är att de inte får säljas, utan bara bytas eller ges bort.)
Stämpelmotivet har jag fått av Zarischka, hon har designat den söta stämpeln själv.
Detta ATC ska få en ny ägare, förhoppningsvis redan imorgon och det blir ingen mindre än min kära mor. Hon har gett mig flera stycken egenhändigt gjorda ATC-kort och försökt lura in mig ATC-träsket. Som ni ser så verkar hon ha lyckats! ;)

5 kommentarer:

Anonym sa...

Babyboomen fortsätter... tack vare internet så har även jag fått se de nya små gossebarnen! (Troligtvis är det väl samma vi menar!)Som vanligt; mycket fina kort!

Anonym sa...

Underbara babykort och ATC!!! Så roligt att jag får ditt första ATC
med den söta haren! Välkommen till
ATC-träsket!

Carina sa...

Kanonsöta kort, jag kan också gissa vilka som ska få dessa skapelser... :-)

fridakarolina sa...

Tack snälla ni för era kommentarer! :) Nu ska den här pysselbruden krypa till kojs, godnattkram på er!

Anonym sa...

Fina kort de små gossarna kommer att få... Har också på känn vilka de rör sig om :-D