söndag, januari 29, 2012

Ny månad, nya tag

Liten utvärdering av januari månads köpstopp, visst, det är ett par dagar kvar, men so far, so good.
Jag har inte handlat några kläder till mig själv. Däremot har jag handlat kurslitteratur (2 böcker är på väg med posten), två blivande födelsedagspresenter till August och ett par sminkprodukter till mig själv. Mitt puder och mitt rouge var (nästan) slut, tyvärr kände jag för att byta märke på sminket och kom hem med ett puder som gör mig orange i fejset.
Ingen höjdare, kanske kan fungera bättre när jag fått lite färg från vårsolen men nu ser det bara konstigt ut i mitt vinterbleka nylle. Surt att behöva köpa ett puder till, jag som inte skulle vara slösaktig. Dessutom köpte jag ett läppglans också, det var verkligen inte nödvändigt och därför får det vara månadens undantag som bekräftar regeln. Fast på det hela taget är jag rätt nöjd, ett felsteg på en hundralapp kan jag leva med.

Just nu när jag idéer om att plocka fram symaskinen (retromaskinen från 60-talet) och sy om lite av mina gamla kläder. Då kanske de blir som nya igen! ;-)
Är överhuvudtaget inspirerad av textil konst, var på utställning i helgen, min förra lärare ställer ut just nu på Smålands Museum. Åk dit och se hennes fina och roliga utställning, den heter ”Jag är lycklig!”. Konstnären heter Lena Håkansson, hennes hemsida hittar ni här.

Jo, och så har jag börjat på nya kursen, Digital Illustration. Haft en muntlig redovisning om min favoritillustratör, jag valde Tove Jansson. Har inte gjort några bilder än dock, ser fram emot detta.

1 kommentar: