söndag, december 27, 2009

sammanfattning 2009

Så kom det och gick, 2009. Ett år jag gärna varit utan på många sätt men absolut inte på andra sätt. Det har varit en egen blandning av det värsta och det bästa på samma gång, upp -och nergångar, inte direkt några lugna stunder.

Hoppas 2010 blir ljusare, tror att det finns alla förutsättningar för det. Fast också en oro över att alla kära inte mår bra och det är tufft. Jag har fått hitta nya sätt att förhålla mig till allt som hänt och händer. En dag i taget tror jag det kallas, och kanske är det enda sättet. Det blev sällan bättre när jag försökte planera allting. Nu vet jag att det ändå inte går. Man kan förbereda sig, men inte planera allting. Kanske går det lättare då. Önskar ett gott nytt kommande år. Hoppas julen har varit fröjdefull, det var den för mig i år.

Januari 2009.
Pappa dog. Inte mycket mer att tillägga. En skitmånad.

Februari 2009.
Begravning. Minns inte så mycket mer faktiskt.

Mars 2009.
Började söka andra jobb mer målinriktat. M fyllde 30 men vi sparade firandet till "min" månad. Ställde ut ett par tavlor i Pukeberg, vårsalongen.

April 2009.
Planerade inför 30-årsfesten.

Maj 2009.
Fyllde 30. Hade stor fest tillsammans med M och våra familjer och vänner. Världens finaste bäbis föddes och jag fick vara med! Fick besked om nytt jobb. M började på nytt jobb. M & J gifte sig.

Juni 2009.
Dop för M och bröllop för P & L. Semestertider. Härliga dagar i Norrland och även Norge. Vila.

Juli 2009.
Plussade i slutet av månaden. Ofattbart, underbart.

Augusti 2009.
Tung månad på flera sätt. Sorgliga händelser och tunga besked. Åkte till Kinna på J:s 30-årskalas.

September 2009.
Började på nya jobbet. Hälsade på J & C i Kinna.

Oktober 2009.
V hade 30-årsfest. Hälsade på C & M & H i Göteborg.

November 2009.
Hjälpte mamma att flytta. Hade en helt ledig vecka. J hjälpte mig att hänga upp min tavelutställning i E-boda.

December 2009.
Julbord, både Fröjdekulla och Byttan. Julkalas i E-boda före jul. Ledig hela julveckan. Hade julmyskväll med goda vänner. Julafton och juldag hos mamma och hos svärmor. Blev förkyld annandagen. Ska jobba mellandagarna, sedan en ledig vecka igen.

Det kom en tomte i år också...

1 kommentar:

Emma sa...

Ja, 2009 har varit... både upp och ner som du säger. Men underbart att det finns ljuspunkter att se fram emot för dig/er! Lycka till!