söndag, oktober 25, 2009

nöjd

Känner mig oerhört nöjd med att ha målat med oljefärger hemma ikväll. Det tog bara halva dagen (och kvällen...) innan jag kom till skott men när jag väl plockat fram staffli (bordsvarianten), pannå och färger så kändes det underbart. Modet svek mig en stund innan jag kommit på något vettigt motiv men till slut kändes det ändå rätt att måla utifrån ett foto. Sedan rullade ett par timmar iväg ganska snabbt och nu sitter jag här efteråt och undrar varför jag inte har gjort detta för länge sen? Längtar redan till nästa helg när jag kan måla vidare på tavlan, den måste få torka någon vecka innan jag kan fortsätta.

Dessutom har jag haft en riktig musikkväll medan jag målat, har lyssnat igenom mina listor på Spotify, nåja, inte alla men en hel del. Gillar känslan av "blandband" som Spotify ger mig. Jag kan plocka ihop precis som jag tycker, fast allt man gillar finns ju förstås inte där.

Imorgon är det jobbardag igen, trivs fortfarande kanonbra på nya jobbet, skönt!!! För övrigt fortsätter livet sin krokiga stig, för tillfället är det mycket som är bra i livet men det här året tar nog priset när det gäller tuffa besked och tråkigheter i allmänhet. Peppar, peppar...

1 kommentar:

Emma sa...

Härligt!! kommer heller aldrig till skott. Men i höst ska jag scrappa lite har jag tänkt (jag ska jag ska jag ska...)