lördag, juni 21, 2008

midsommardagsmys

Mm, jag njuter som aldrig förr av att vara ledig, bara gå hemma och greja lite. Idag har jag pysslat med mina scrapsaker, det har inte hänt på länge kan jag lova men nu har jag åstadkommit ett, än så länge, hemligt kort... Jag passar på att visa upp ett annat kort istället, ett som gjordes till en annan födelsedag...

Igårkväll åkte M, J och jag till I:s nya söta lilla stuga, K med familj var också där och vi hade en mycket trevlig midsommarafton med grillat, nypotatis och annat gott. Lilla A hittade J:s crocs, så här söt blir man då:

Idag tar vi det lugnt som sagt, M planerar att lägga lax på grillen, han och J är ute i trädgården medan jag bloggar härinne, livet känns stilla och skönt. Jag kanske ska ta en promenad senare ikväll, får se om vädret håller i sig.
Nu när jag har en mer avslappnad inställning till ledig tid så har jag unnat mig att surfa runt på diverse scrapsidor, hos Brunkullan hittade jag denna sötis som jag suktar efter:

1 kommentar:

Ellinor sa...

...om tomatsoppan: du glömde säga billig också ;) Jag bjöd mina kompisar på den när jag tentapluggade - kändes ju helt okej att kunna bjuda :D