måndag, mars 12, 2007

mera meningslösheter

Jag hittade ett kul sätt att presentera sig själv på hos Matilda! Man googlar på sitt namn+är och ser vilka resultat som kommer upp. Sedan kan man kommentera om de stämmer eller ej.
Jag googlade på ”Karolina är” och fick fram följande:
Karolina är bra och jävligt förbannad. Hm, det första låter ju bra men förbannad, bara ibland hoppas jag.
I framtiden: Vill Karolina jobba på en byrå med antingen humanjuridik eller affärsjuridik. Eh, nja, det var inte det jag hade tänkt mig. Det var visst Karolina Lassbo som ville det.
Karolina är bara glamour glamour schlamour. Okej, visst kan jag vara det men, hallå, bara? Jag är nog oftare oglamourös isåfall.
Karolina är igång och gör Tzatziki ... Jodå, det händer, det är ganska typiskt mig. Gillar att röra ihop goda röror. Guacamole är en stående favorit.
I slutet av 1800-talet var Karolina ett modenamn. Se där, visste väl att jag hade ett trendigt namn…not. Fast jag älskar mitt namn, ville kanske byta någon gång när jag var liten, men har nästan alltid tyckt att det är ett vackert namn.
Karolina är 40 år gammal, hon sitter i svenskt fängelse med en thailändsk dom på 50 år, sedermera nedsatt till 43 år, 9 månader och 4 dagar vid en amnesti. Nädu, jag är varken fyrtio eller inlåst.
Karolina är kanske mest känd för rollen som Ina i komediserien Rena rama Rolf… Mitt liv känns visserligen som Rena rama Rolf stundtals men nej, jag får återigen göra er besvikna. Det är inte jag som spelar med i serien.
Karolina är trött, kär och uttråkad. Kan vara nervös, gnällig och sur. Kan även le stort. Haha, den här gillade jag. Stämmer rätt så bra, det är kanske mig de menar på riktigt?
Karolina var den enda kvinnan som hade doktorerat på tandimplantat… Jaha, ännu en ny karriär?
Men herregud.. småungar, ponnysar och en Karolina, vilken farlig kombination!!! Flygning ... Vad man inte trodde: Karolina var en riktig mopedbrud i 7-8 år ... Eller kanske inte, nej… Det här får avsluta mitt äventyr hos Google, på jakt efter min sanna identitet… ;-)

2 kommentarer:

Frida sa...

Haha... det där med mopedbrud kändes ju riktigt mitt i prick! ;)

Carina sa...

Kul sätt att presentera sig!
Jaha Hej, jag heter Carina och när jag sökte på Google upptäckte jag att jag är... Askul!!! :-D