måndag, november 06, 2006

i mörka november

Har inte haft så stort bloggbehov på senare tid, dagarna är snarare fyllda med jobb än med pysslade alster att visa upp. Nu är det vintertid igen och november är redan här, kanske blir det snart tid för mysiga pysselkvällar i höstmörkret.

I lördags hade jag halloweenfest hemma hos mig, jag fick jättefina pärlor av S, är mycket sugen på att göra ett halsband av dem så fort jag kan och har mer inspiration. Halloweenfesten var ett knytkalas, jag hade gjort en mumsig kolapaj till efterrätt, M lagade till en härlig höstsoppa på min spis och de andra gästerna hade med sig pastasallad, paj, korv och hembakat bröd. Och givetvis snacks och dip!

Det var en mycket lyckad kväll, vi hade det mysigt och åt gott, maten räckte och blev över. Visst är det bra med knytkalas, då blir det som en god liten buffé och som festfxare slipper man ordna allting själv. Tyvärr tog jag inte några kort under kvällen, glömde mer eller mindre bort det. När jag väl funderade på att hämta kameran hade lille A redan somnat i mitt sovrum och då ville jag inte gå in och störa honom.
Ett kort kan jag bjuda på, det tog M på mig innan gästerna kom. :)

3 kommentarer:

Frida sa...

Låter som en trevlig fest! En tjusig värdinna var det också minsann :)

Anonym sa...

Tjusigt!

Blev kolapajen lika god som i fredags? Jag har allt tänkt på hur mumsig den var (och på att jag inte ska äta sånt...)

Anonym sa...

tack för titten! :) fina smycken du har här...

bilden på kortet är utskrivet på slätt papper. bilden har jag hittat på nätet, så ingen stämpel denna gång ;)