fredag, maj 26, 2006

mera örhängen

De här roade jag mig med att göra igårkväll.

Idag har jag inte fått något vettigt gjort alls, jag sov som en stock minst 12 timmar, antar att kroppen behövde det eftersom förkylningen fortfarande härjar med mig.
Min mobiltelefon hade dessutom hängt sig så när alarmet pep(den var ställd på 07.00) så stod det att kl var 04.34 eller nåt sånt, och då tyckte jag inte det var dax att gå upp iaf. ;) När jag väl gick upp så stod det fortfarande 04.34 på mobilklockan men då var det mer förmiddag än morgon kan jag säga...
Usch, jag varken vill eller har råd att byta mobil men jag är rädd för att det börjar bli dax, batteriet har krånglat en hel del sista tiden. Jag som gillar min mobil! Men den har några år på nacken nu förstås, hela fyra år till hösten, det är väl mycket för en mobil?

6 kommentarer:

Carina sa...

Är impad av din kreativitet! Du är så bra på att få till det där lilla extra. :-)

Fyra år kanske är länge för en mobil, men jag brukar också ha svårt att kasta bort och köpa nytt. Är ju van vid det gamla ju... ;-) (Inte för inte man har en bil från -83...)

Anonym sa...

örhängena du gör är jättefina!

ja fyra år är otroligt mycket för en mobil faktiskt. min är 1½ och jag håller på att dö för att den är så gammal...men så jobbar man ju i branchen ;)

fridakarolina sa...

Tack för era söta kommentarer om örhängena!!! Blir så glad! :)
*
Apropå mobil så får jag väl erkänna att jag suktar lite efter en såndäringa med kamera i, det vore ju kul...

Frida sa...

mmm kollar också på nya mobiler, vill gärna ha en med radio i mkt bra att ha ibland!
Väldigt fina örhängen!!!

Karina Helmersson sa...

supersnygga örhängen!

Anonym sa...

Underbara örhängen i härliga färger!!!