söndag, februari 22, 2009

oscarsgalan

Oscarsgala inatt, tror inte jag kommer att orka att hålla mig vaken hela natten och sedan jobba imorgon, därför får det nog bli en nedkortad reprisversion för min del. Däremot kan jag drömma lite om olika filmer som jag verkligen vill se:

The Wrestler.
- Mickey Rourkes stora comeback, det har skrivits en hel del om likheterna mellan filmen och det verkliga livet för honom. Den verkar bra, riktigt bra, så därför är förväntningarna höga om jag nu får tillfälle att se den.
Recension läs här.

Milk.
-En film jag inte hört talas om förrän idag(?), nu när jag läst om den verkar den oerhört sevärd, inte minst för Sean Penns rollprestation.
Recension läs här.

Revolutionary Road.
Hm, det här är en film som jag både vill och inte vill se. Jag hade egentligen velat läsa boken först, den som är förlagan till filmen. Och jag måste erkänna att jag är rädd för att bli grymt besviken att återse Leo & Kate som par på vita duken, jag kan iaf inte undgå att förknippa dem med Titanic. Hade hellre sett någon annan kombination än just de två. Men, bortsett från detta så kan jag mycket väl tänka mig att se filmen.
Recension läs här.

3 kommentarer:

Anonym sa...

oj vad snyggt det har blivit här på bloggen!

milk vill jag också se! sean penn hånglar med james franco! jag är exalterad....

Camillha sa...

Grattis till din fina vinst hos Deleelsias värld!http://deleelsias.blogspot.com/2009/03/blog-candy-vinnarewinner.html

ewak sa...

woohooo du vann! grattis! :)