måndag, juli 09, 2012

Känner inte alls igen mig på blogger längre. Skumt att skriva inlägg, har ingen aning om jag kommer att kunna redigera detta ifall det behövs.

Tänkte bara göra en kort uppdatering. Mitt köpstopp har nu sommarpaus. Vet inte om jag kommer att återuppta det igen längre fram. Sedan köpstoppets slut i månadsskiftet maj/juni har jag köpt en del nya kläder till mig. Mest basicgrejer, linne, tights, skjorta, sommarklänning. Har också unnat mig lite fler glassiga tidningar på sistone. Är på det hela taget nöjd med köpstoppet, det har fyllt sitt syfte för den här gången.

Skolan är slut för terminen, kursen slutade i maj och jag tror faktiskt inte att det blir någon mer skola för mig det här året. Har tänkt satsa på mina konstnärliga projekt till hösten istället, vi får väl se vad det kan bli av det. Jag har fått mitt första professionella uppdrag inom grafisk formgivning och det kräver en del energi just nu. Samtidigt stundar äntligen den efterlängtade semestern, bara denna enda vecka kvar på jobbet innan fyra lyxigt lediga veckor.

Önskar er alla en skön sommar, om ni inte redan har kollat in min nya hemsida så länkar jag glatt här: fridakarolinadesign
Inga kommentarer: