måndag, april 09, 2012

glad påsk

Eller god fortsättning på påskhelgen får jag väl säga nu, redan annandagen imorgon. Redan 9 april imorgon/idag, klockan har passerat 00.20 och en ny dag gryr. Blir lätt småfilosofisk såhär dags på dygnet. Jag har gjort min vanliga "klassiker", nattat lilleman vid 19.30-tiden, somnat själv och sedan vaknat runt 00-snåret och har nu svårt att somna om igen. Det är för tidigt att somna vid 19, särskilt som jag idag fick sovmorgon till 9.00.

Hursomhelst, mars försvann i ett litet nafs, enligt mig mycket fortare än februari. Det har varit en del födelsedagar i mars, från jämna varianter på 50 år(äldsta brorsan) och såklart har världens bästa August fyllt två år, min fina stora lilla pojke!

Köpstoppet löper på och fungerar väl hyfsat bra fortfarande, jobbigaste frestelsen på senare tid har varit en fantastiskt fin mönstrad vit och orange scarfve på Åhléns, men "this too shall pass". Kanske rear de ut den i juni, när jag får vara med och shoppa igen.
Som tur är får jag handla grejer till August och det har jag väl, hrm, gjort ganska rejält, födelsedag som det varit och allt.

Slutligen, en ny photoshopbild på min älsklingskille, coolingen i syrrans solbrillor.

1 kommentar:

Emma sa...

Vad duktig du är! Både med köpstop och med photoshop (nästan lite rim där...)