tisdag, oktober 18, 2011

hösten är här

Överdragsbyxor. Dagis. Falsk krupp. Många äpplen, kletiga små händer, tappade äpplen, grus i tänderna. Hösten är här. Äppelkaka i ugnen och äppelkaka i munnen. Jag har en ny grön basker i ull. Lite höstpoesi från en som älskar hösten. My top favourite årstid. Åtminstone fram tills frosten kommer. Det är så tråkigt att skrapa bilrutorna på morgonen.

Allmän uppdatering:
Jag har missat yogan mer än varannan gång, både jag och August och resten av familjen har varit förkylda i olika omgångar. Ibland har det inte bara passat ändå. Jag har börjat höstens kurs på Linnéuniversitetet. Det är roligt att lära sig grunderna i Photoshop, Indesign och Illustrator. Kursen är lite svår att hänga med i, föreläsningarna har verkligen varit fullspäckade men jag kommer nog att fixa det ändå. Till våren har jag sökt en kurs som heter Digital Illustration. Jag hoppas, hoppas, hoppas att jag kommer in. Det är så himla roligt att göra bilder i datorn.
Nu orkar jag inte skriva mer ikväll. Till sist en bild på August. Han har fått så fina tänder, och fler är det på gång. Det här var när jag precis klippt hans lugg, i augusti tror jag.

2 kommentarer:

Ida sa...

Hej Karolina!

Här hittade man dig :)
Gratis till sonen och härligt att du håller igång ditt fantastiska konstnärliga skapande.

Gick för bi museet på Götaplatsen i Göteborg här om dagen och såg att det nu kommer en utställning med Frida Kahlo! Den kommer att vara fram till januari. Då kom jag att tänka på dig.

Kul om du ville komma och se den.
Ja jag bor kvar i Göteborg :)

Kramar
Ida (från Vi Unga-tiden)

fridakarolina sa...

Hej Ida!
Vad glad jag blir att du skriver till mig här på bloggen! :-)

Blir också glad att du tänkte på mig och utställningen med Frida Kahlo. Jag upptäckte den bara häromdagen och funderar som bäst på när jag kan ta mig till Göteborg för att se den! :-)

Jag vill gärna träffa dig om jag ska till Göteborg, såklart! Du kan väl maila till mig på:
fridakarolina (snabel-a) yahoo.se

Jag finns på facebook också, om du finns där? Kram sålänge!