söndag, april 20, 2008

ooops...

...det var inte igår, eller i förrgår eller ens förra månaden som jag bloggade här.

Tiden verkar gå fortare än kvickt för det känns inte så längesen. Jag har det bra, ville nog bara säga det. Jag jobbar på för fullt, tjänsten har övergått från vik till fast, jobbet tar mycket tid men jag försöker också hitta på saker på fritiden. Bland de sakerna hör en trädgårdskurs genom SV i Nybro, det är verkligen underbart att bara få gå omkring i handelträdgårdens växthus och insupa lite lugn och blomdoft efter en arbetsdag. Nu är det ett litet hopp i tiden till nästa gång, men jag längtar redan.

Idag har jag omsatt mina nya gröna kunskaper till att plantera ett par växter i stenmuren här hemma. Mamma och jag har dessutom hunnit med en skön skogspromenad och jag har fått lite fräknar igen. Om en liten stund ska jag gå iväg och hämta en liten tjej som varit på kalas i sju (!!!) timmar idag, undrar hur pigg hon är ikväll...:-)
Kan ju lägga till att samma tjej varit med på kalas både fredag kväll och lördag dag, vilket jag och M också varit. En riktigt kalaskul helg med andra ord. :-)

Mannen i huset sitter i en bil på väg från Västerås, tyckte han sa att de var i Oskarshamnstrakten nyss, antar att han är hemma om ca två timmar. Söndagkvällen är här och det känns lite segt att helgen redan är på väg att ta slut. Fast jag ska njuta ett par timmar till innan jag slocknar i soffan, kram på er alla.

1 kommentar:

Hanna sa...

Välkommen tillbaka! =)