onsdag, augusti 29, 2007

feber

Feber, men jag bloggar ändå. Första gången sedan jag slutade i Karlskrona som jag tycker mig ha tid att blogga. Slutade där fredagen den 17 augusti, mamma hämtade mig vid tåget i Nybban runt 20.30, hem till lägenheten på Dr Sandbergs bara för att upptäcka en mysig avloppsöversvämning i badrummet.
Jag hade ändå varit hemma på onsdagen samma vecka utan att ana oråd, så det var en härlig överraskning på fredagkvällen, inte bara för mig utan även för jourkillen som raskt fick ta itu med "skiten", hehe...
Ringde till M, han hämtade mig och tur var nog det eftersom jourhavande vaktmästare fick jobba till halvtvå den natten utan resultat...

På måndagen löste sig problemet men då fick bostadsbolaget riva ut min hallmatta för att torka upp fukten som läckt ut från badrummet. Som kompensation tog bolaget hand om flyttstädningen åt mig, jag skulle ju ändå lämna lägenheten.
Den 25:e gick flyttlasset till Svalehult, sitter här omgiven av oupppackade kartonger och pappkassar till förbannelse. M tycker att mitt system att packa saker i pappkassar är lite småjobbigt eftersom kassarna inte är stapelbara, själv misstänker jag att jag har en inre påsgumma som tar ut sin rätt varje gång jag flyttar. Jag ska bli en bag-lady i New York när jag blir stor, eller kanske inte...

I hallen, strax utanför badrummet, står för övrigt en fullvuxen skyltdocka och skrämmer livet ur M och mig varje gång man går på toa i mörkret. Skyltdockan är ett minne från mitt gamla jobb i klädbutiken, hon skulle slängas vid en utrensning men mina moderskänslor förhindrade detta illdåd. :)
Min plan är att skyltdockan ska få en framträdande roll i välkomstkommitén vid vår kommande halloweenfest/inflyttningsfest framöver, hihi.

Annars har jag mest jobbat efter flytthelgen, på mitt gamla vårdjobb, har varit på ytterligare en intervju, väntar på svar den här veckan. Ovanpå allt har en ovanligt snorig förkylning slagit till med full kraft, och då menar jag ovanligt med tanke på min årsförbrukning av pappersnäsdukar i vanliga fall. Snyter mig jämt oavsett årstid, är det inte förkylning så är det diverse allergiattacker, pollen, pälsdjur, damm, parfym, störiga människor...;)
Nä, nu ska jag dra mig tillbaka på tv-soffan och strunta i alla packa-upp-måsten, det får vänta till helgen tror jag bestämt. Imorgon ska jag städa ur lägenheten i Karlskrona och på fredag är det jobb igen.

Ha det bra alla, skäms förresten lite för att jag varit så dålig på att kommentera andras bloggar, själv blir jag ju jätteglad för era kommentarer, får väl se till att det blir bot och bättring på min kommentarfront.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Krya på dig!
Kram
mamma

Frida sa...

Stackare, krya på dig! Och lycka till med jobbsökeriet!

HG sa...

Du har ju lämnat en kommentar på min blogg. Det är kul att nån läser den. Fast jag varken läser ju eller kommenterar nån annans blogg så jag får väl skylla mig själv nu har jag i alla fall läst lite på din blogg. Du har verkligen en bra blogg. /Mattias

Anonym sa...

avloppsöversvämmning låter ju inte så trevligt - tur i oturen att du precis skulle flytta! Har fortfarande min egen flytt tillräckligt fräscht i minnet för att kunna sympatisera med allt bök som hör därtill - men det är desto härligare när man äntligen känner att man börjar komma till rätta. Lycka till med kassarna=)

Emma sa...

Låter inte kul att komma hem trött en fredagkväll och mötas av avloppsöversvämning... Fast skönt att slippa flyttstädning!